Openbare Repetitie vastenavendliedje 2015

vastenavond_2015_-_1_klein_400

Terug naar de schoolbanken

Openbare repetitie Nuuwe Vastenavendliedje 2015 bij EMM

Men is nooit te oud om te leren. Daarom werd door de bovenmeester van Harmonie Eendracht Maakt Macht, Rik van Wijgerden, een muziekles gegeven.

De scholing vond plaats op maandag 26 januari in het schoolgebouw “wijkcentrum ’t Fort” aan het Lourdesplein.

De les begon om 19.30 uur.

vastenavond_2015_-_4_klein_50_400

De harmonie doet niet aan klassenjustitie, dus alle leerlingen, studenten en bolle bozen die een muziekinstrument bespelen waren welkom om dit college te volgen.

De nadruk van de lesstof lag op het instuderen van het nuuwe vastenavendliedje waarbij verschillende muziekpartijen onder de loep werden genomen.

De Inspecteur van de Leut bracht later op de avond met zijn commissarissen een bezoek. Hij nam het stokje tijdelijk van de Dirigent over, maar het lastige liedje bleek er al goed in te zitten.

De Oog'eid gaf aan dat iedereen met vlag en wimpel was geslaagd....

vastenavond_2015_-_8_klein_400

Vind je het leuk om na deze proefles vaker muziek te maken dan kun je altijd bij Harmonie EMM terecht.

Deze harmonie is een bloeiende vereniging voor jong en oud waar sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Er wordt met heel veel plezier en enthousiasme gevarieerde muziek gemaakt  en regelmatig wordt er in de regio een concert gegeven.

Voor informatie www.harmonieemm.nl