Jubileumconcert - eindejaarconcert

18 november 2017

EMM bestaat dit jaar 135 jaar en zal daarom een bijzonder jubileumconcert verzorgen. Het programma is een vlucht door de tijd van de lange historie van onze harmonie. Om onze bijnaam "de Fiel" eer aan te doen, zal een ensemble van de Strijkersacademie enkele nummers ten gehore brengen. Tot slot komt de Last Dollar Big Band, die ooit voor een aantal jaren bestuurlijk was ondergebracht in onze vereniging, nog eenmaal terug voor een laatste revival. Ze zijn namelijk sinds begin 2017 officieel gestopt, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

Laat u verrassen en zorg dat u tijdig aan de zaal bent. We zorgen ook voor een gezellige nazit.

Zaal: Den Enghel, 20:00 uur.

Kaarten ad € 10 inclusief consumptie te bestellen door een mailtje te sturen naar kaartverkoop@harmonieemm.nl met vermelding van het aantal kaarten. U krijgt dan een antwoordmail met bijzonderheden omtrent de betaling.

Afscheid dirigent
Het concert wordt tevens het laatste optreden van onze dirigent Rik van Wijgerden. Hij heeft vijf jaar met veel passie voor ons orkest gestaan, maar moet wegens het aanvaarden van een nieuwe werkkring met standplaats Amsterdam de muziek nu laten varen. Een en ander is in de praktijk niet te combineren. Met pijn in het hart neemt hij afscheid van zijn baton. EMM kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren en gaat snel op zoek naar een nieuwe dirigent.