Jaarconcert

06 november 2010

Interactief Jaarconcert Harmonie EMM, van concertzaal tot poptempel

A-MEEZING EMM

Menigeen keek wellicht verbaasd op bij het lezen van het thema.
Dit jaar gaf EMM een interactief jaarconcert. Het publiek kreeg de kans zich te ontpoppen als een echte idol, popstar of Hollands talent.
De avond bestond uit twee delen. Een afwisselend serieus concert voor de pauze en een gezellig meezingfestijn na de pauze.
Harmonie Eendracht Maakt Macht o.l.v. Meike Huijgens speelde voor de pauze werken van o.a. Jacob de Haan, Jan van der Roost en Philip Sparke, geen onbekenden uit de harmoniewereld.
Het concert werd, gezien het thema, toepasselijk geopend met Amazing Grace.
Een nummer waar Mieke Telkamp bekend mee is geworden.
Natuurlijk ontbrak een doedelzakspeler hier niet bij.

foto: Gijs Proost Fotografie

Voor het tweede gedeelte werd ’t Rijks omgetoverd tot Grandcafé.
Het publiek kon zich laten horen. Zij zongen samen met zanger Manfred van de Kreeke en zangeres Mariska van Meurs gezellig mee op bekende melodieën gespeeld door een deel van de harmonie.

Het 1e blok bestond uit evergreens van o.a. Robbie Williams, Michael Jackson, ABBA.
Bij het 2e blok nam de sfeer in de zaal alleen nog maar toen er luidkeels werd meegezonden met het Nederlandse repertoire.

Na het lezen van dit bericht weet u WAARHEEN en WAARVOOR u zaterdag 6 november naar de theaterzaal van t Rijks had moeten komen.

Harmonie EMM is niet op zoek naar een Joseph, Mary Poppins of Zorro maar kan altijd muzikanten gebruiken.