15 mei 2011

1e lustrum “Muziek op ’t Ravelijn”

De vijfde editie van Muziek op ’t Ravelijn georganiseerd door Harmonie Eendracht Maakt Macht was een groot succes.
Dat deze middag inmiddels is uitgegroeid tot een bekend en geliefd muziekfestijn blijkt wel uit de veelvuldige verzoeken van andere verenigingen om deel te mogen nemen.

Door deze ruime keuze kon EMM de bezoekers weer een verrassend non-stop muziekprogramma bieden.

Rob de Wit fotografie

Het publiek luisterde naar het gevarieerd repertoire van Harmonie EMM o.l.v. Meike Huijgens en naar het Markiezaatsmusical koor dat musicalmedleys zong.

Bij dit optreden werd het koor, met dirigent Sophie van Leeuwen, begeleid door een combo samengesteld uit leden van de harmonie.

Rob de Wit fotografie

Guus de Waal, geen onbekende in de muziekwereld staat voor deze
in 2008 opgerichte bigband.

Rob de Wit fotografie

Om het verrassend programma compleet te maken kon men genieten van muziek uit Tsjechië en Bohemen gespeeld door de Berglander muzikanten.

De bezoekers van dit gratis concert op het vestingwerk van Menno van Coehoorn bleven gezellig naborrelen onder genot van vrolijke Moravische muziek gespeeld door de Berglander muzikanten. De muzikale leiding van deze kapel is ruim 20 jaar in handen van Jan Steur.

Alle foto's van Muziek op het Ravelijn 2011 zijn gemaakt door Rob de Wit