Fietsconcert

06 juli 2008

Alweer voor de vierde keer sloot Harmonie EMM het seizoen af met een fietsconcert.

Een middag waarbij de leden en hun aanhang met de fiets van de ene locatie naar de andere gaan. Iedereen helpt een handje mee om de instrumenten en stoelen in en uit het busje te laden voor het muzikaal optreden..

Dit jaar werden de leden van EMM onder een mooie strakke blauwe lucht met koffie en een heerlijke appelpunt, verwelkomd op het terras bij Café Krijnen aan de Dubbelstraat.

Nadat de instrumenten waren uitgepakt en de stoelen klaargezet klonken de vrolijke noten over het Klein Weike.

In tegenstelling tot voorgaande jaren werd het stalen ros aan de hand meegenomen. Sommige hadden al enig vermoeden dat de pedalen een rustige middag zouden krijgen, op het programma stond namelijk “Wat is er met mijn fiets aan de hand”.

Ward Warmoeskerken vertelde in zijn eigen ”Wardtaal” wetenswaardigheden over de Bergse Binnenstad.
Tijdens deze fiets/wandeltocht werd de kennis bij de leden , d.m.v. soms lastige vragen, over de mooiste stad van Nederland op de proef gesteld.
Na deze hersenkrakers was het peloton inmiddels gearriveerd op de stenen tuin voor geven van het 2e concert.

Wandelend verplaatste de karavaan zich richting de Grote markt.
Voor het terras van De Camiel konden de vele toehoorders genieten van de muzikale klanken van EMM.
Met een heerlijke barbecue werd deze muzikale, sportieve maar vooral gezellige middag afgesloten en gaat de harmonie genieten van een welverdiende vakantie.