Jaarconcert

26 oktober 2013

Klik hier om foto's te bekijken

 

 

Foto's : gemaakt door Rob de Wit

 

 

Thema:

emm_poster_2013_next_generation_400

 

Harmonie Eendracht Maakt Macht is een bloeiende vereniging voor Jong en Oud. Dit is een gedeelte uit de tekst op de homepage van de harmonie. 

emm_64_klein_400_01

 

Om deze uitspraak kracht bij te zetten is voor het jaarconcert het thema “The Next Generation” gekozen. 

Zo werd het idee geboren om de jongere generatie van EMM samen met het orkest op te laten treden. Verschillende familieconnecties van de harmonieleden, waaronder kinderen, neven, nichten en partners met aanverwanten blijken over veel talent te beschikken. De organisatie kon op deze avond putten uit een heel divers aanbod. Dat samen muziek maken niet aan leeftijd gebonden is, werd op deze avond nogmaals bevestigd.

RSG ’t Rijks, was wederom gekozen als locatie voor het jaarconcert van Harmonie Eendracht Maakt Macht. De bezoekers konden zaterdag 26 oktober in de theaterzaal geneiten van een zeer gevarieerd programma voor Jong en Oud. 

De muzikale schoonzusjes Sharon van Egeraat en Corline van Egeraat- Boekhout lieten hun kunsten zien op viool en harp tijdens de “Efteling Highlights”. 

 

emm_75_klein_400_01

 

 

Bas Maas drumde er enthousiast op los tijdens het bekende nummer “Candy” van Robbie Williams. 

http://www.youtube.com/watch?v=DIBoyvuxMIA

 

 

dscn13891_400

Bas Maas tijdens een repetitie

 

emm_69_klein_400_01

 

 

De harmonie is trots dat naast muzikanten ook zangtalent binnen de EMM familie aanwezig zijn. Wietske Bakx, zong met volle overgave het nummer “I Dreamed a Dream” uit de musical Les Misérables. (zie filmpje).

 

https://www.dropbox.com/s/qwwgigzwxtuz9u9/P1200900.MOV

 

 

emm_6_klein_400_01

 

 

 

 

 Temmo Berends die evenals Wietske bekend is van de                   MusiCompany vertolkte het nummer “Crazy little thing called love”.

 

 

emm_96_klein_400_01

 

 

 

 

 

Hij werd hierbij begeleidt door een combo samengesteld uit merendeel jeugdleden van de harmonie aangevuld met de broers Jasper en Sander van Gaans. Deze heren, op respectievelijk toetsen en gitaar, versterkten tevens de harmonie bij enkele nummers.

 

emm_8_klein_400_01

 

Ook een stevige rap ontbrak deze avond niet. Dat Olmo Lobbezoo a.k.a. Mojo de Koning hiervoor een bijzondere aanleg heeft blijkt uit de vele raps die achter zijn naam staan. De tekst van deze avond was speciaal voor EMM geschreven. 

 emm_80_klein_400_01

 

Om de variatie van deze avond nog eens te benadrukken lieten de  DJ’s Roy en Bart zien dat klassieke muziek goed te mixen is met progressive house. Met hun talenten kunnen Bart Schroeijers en Roy Lobbezoo zo in de voetsporen van de Nederlandse top DJ’s treden.

 

 

emm_79_klein_400

 

De presentatie op deze avond was in handen van Diny Gladdines. Zij is geen onbekende binnen de EMM familie. Vele jaren was Diny muzikant bij deze vereniging en wilde nu graag op een andere manier haar steentje bijdrage aan het jaarconcert van Harmonie EMM

 

emm_66_klein_400

 

Tijdens de afterparty speelde de soul/funk coverband iSoulation. Een band die op deze avond zijn swingende en enthousiaste debuut maakte met nummers van Jamiroquai, Jason Mraz, Amy Winehouse, Joss Stone etc. Deze formatie bestaat uit jonge muzikanten met zangeres Patricia Foort en zanger Bert-Jan van der Wielen. 

 emm_37_klein_400