Zaterdag 13 januari 2024 was het eindelijk zover. Ons Jaarconcert. We hebben er een jaar naar toe gewerkt. Vorige jaar in het begin van 2023 zijn we op zoek gegaan naar muziek die bij het thema kunnen horen. Het thema is Frans. Gelukkig er genoeg mooie muziek te vinden uit de oude doos, zoals Edith Piaf, Charles Aznavour, theme van Louis the Funet films. Maar ook hedendaagse muziek is er op de muziekstandaard terecht gekomen. Zoals Voila van Barbara Pravi (songfestival) een medley van Stromae en onze eigen Hollandse Claude met Ladada.

Het concert was uitverkocht met de beschikbare 135 plaatsen in het Patronaat. Nadat iedereen zijn plek had gevonden begonnen we de avond met de klanken van FRANS Bauer. Een Mevouw protesteerde. Daar had ze niet voor betaald, ze wilde Franse chansons horen, geen Frans Bauer!! Na deze korte onderbreking en de gerustellende woorden van onze (nieuwe) voorzitter Marijn Withgen, konden we het concert voortzetten. Onze (nieuwe) dirigent Meike Warmoeskerken sloeg af. On y va.

Het publiek heeft genoten. Maar wij, de muzikanten, hebben ook veel plezier gehad. Met de voorbereidingen en het uiteindelijke resultaat.

A Bientot